Datatekniker

 

Datatekniker

Har du lyst til at arbejde med computere, programmering, servere, netværk og IT-udvikling? Så er uddannelsen til datatekniker i Københavns Kommune noget for dig.

Som datateknikerelev i Københavns Kommune kan du blandt andet arbejde med opsætning og support af computere, netværk og infrastruktur.

Du kan også møde udviklingsteknikere, som arbejder med at gøre Københavns Kommune til en moderne virksomhed, så det er nemt at være medarbejder og borger i kommunen.  

Uddannelsen

Uddannelsen veksler mellem skole og oplæring. Du skal have bestået grundforløb 2 rettet mod datateknikeruddannelsen for at blive ansat i Københavns Kommune.

Kontakt en skole, hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene.  

Ansættelse og oplæring

Uddannelse København er din arbejdsgiver under din uddannelse. Det er Uddannelse København, der ansætter dig og udarbejder din uddannelsesaftale.  

Når du er i oplæring, får du en oplæringsvejleder, som er din faglige vejleder og kontaktperson gennem hele din oplæring.  

Løn, ferie og arbejdstid

Du får løn under hele uddannelsens hovedforløb og løn under ferie efter gældende ferielov. Din ugentlige arbejdstid er i gennemsnit 37 timer.